CITRUS FUSION
CITRUS FUSION

CITRUS FUSION

CITRUS FUSION 

ovdje

Osvježavajuće bezalkoholno gazirano piće s okusom citrusnog voća, sadrži vitamin c, s niskim udjelom kalorija i bez konzervansa namijenjeno je svima koji žele imati cjelovit i zdrav način života. Udio voćnog soka u proizvodu je (4%). Osvježavajuće bezalkoholno gazirano piće je niskog glikemijskg indeksa (GI) što može doprinijeti kontroli razine šećera u krvi, te pruža mogućnost izbora kod uravnotežene prehrane. Zaslađeno je sladilom prirodnog podrijetla iz biljke stevije. Idealan je za dijabetičare i ljude preosjetljive na šećer, kao i za osobe koje izbjegavaju šećer.

LIMUN – Stablo iz roda Citrus i njegov plod. Prirodni je antibiotik, koji sadrži velike doze askorbinske kiseline (VITAMIN C), štiti od virusa i bakterija. Također je bogat izvor limunske kiseline, kalija, kalcija, fosfora i  magnezija. Kalij u limunu pomaže u funkcioniranju mozga i živčanih stanica. Ubrzava metabolizam, stvara osjećaj sitosti, istovremeno osnažuje  umorno tijelo. Povoljno djeluje na rad jetre, crijeva, želuca, imunog, živčanog i kardiovaskularnog sustava.             

Vitamin C – je jedan od najviše korištenih antioksidansa na svijetu. Naše tijelo ne može samo proizvoditi vitamin C, stoga njegov unos moramo stalno osiguravati pravilnim odabirom prehrane. Ovaj neophodan nutrijent igra ključnu ulogu u brojnim važnim funkcijama organizma. Vitamin C doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije, poboljšava apsorpciju željeza u probavnom sustavu, doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, te smanjenju umora i iscrpljenosti, samo su neke od mnogih funkcija vitamina C što pokazuje njegovu bitnu ulogu za ljudski organizam.

CITRUS FUSION najviše korištenih antioksidansa na svijetu. Naše tijelo ne može samo proizvoditi vitamin C, stoga njegov unos moramo stalno osiguravati pravilnim odabirom prehrane. Ovaj neophodan nutrijent igra ključnu ulogu u brojnim važnim funkcijama organizma. Vitamin C doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije, poboljšava apsorpciju željeza u probavnom sustavu, doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, te smanjenju umora i iscrpljenosti, samo su neke od mnogih funkcija vitamina C što pokazuje njegovu bitnu ulogu za ljudski organizam. CITRUS FUSION

3kalorije
Osim što se pravilnim odabirom namirnica s niskom vrijednošću GI izbjegavaju nagle oscilacije razine šećera u krvi, smatra se da se

tako mogu izbjeći određene zdravstvene tegobe. Sve je veći broj znanstvenih dokaza koji idu u prilog prehrani s niskim GI. Znanje o vrijednostima GI može nam pomoći u kontroli razine glukoze u krvi, pa tako studija objavljena u časopisu Metabolic Syndrome and Related Disoders ukazuje na povoljne učinke prehrane koja uzima u obzir vrijednosti GI, posebice u dijabetičara.

PRIRODNI ZASLAĐIVAČ
Prirodni zaslađivač koji nema djelovanje na šećer u krvi i nije štetan.

Dok obični šećer za razgradnju treba vitamine i kalcij koje crpi iz tijela, stevija obogaćuje tijelo vitaminima i mineralima. Biljka stevija je poznata po svom antibakterijskom, protuupalnom, pa čak i antikancerogenom djelovanju. Redovitim korištenjem stevije pospješuje se aktivacija enzima u cijelom organizmu, smanjuje se razina „lošeg“ kolesterola(LDL-a) i razina glukoze u krvi.  Jača regeneracijske procese u organizmu, neutralizira toksine i pospješuje njihovo izlučivanje iz organizma.

U svijetu napitaka došlo je do velike promjene. Budite svjedoci te promjene. Kušajte Radmans!

Radman's drink logo

Radmans d.o.o. 

Tvrtka Radmans d.o.o.  ponosna je što vam može predstaviti svoju liniju napitaka – Radmans „LOW CALORIE“. Proizvodi pružaju odličan osvježavajući okus kojeg vole i mlađa i starija generacija, a opet s tako malo kalorija…

INFO

Povjerljivost podataka

Zaštita privatnosti

KONTAKT

Radmans

Nova cesta 2
10434 Strmec, Hrvatska

Pošaljite nam poruku!

© All rights reserved Radmans 2016 - 2021