CUCURO POWER
CUCURO POWER

Daje ti snagu!

CUCURO POWER – daje ti snagu! Obnavlja energiju, povećava budnost i inteligenciju, ojačava tijelo, jača koncentraciju i izdržljivost.

CUCURO Power napitak je bezalkoholno gazirano piće osvježavajućeg okusa s visokim udjelom voćnih koncentrata brusnice, limuna i aronije, koje sadrži Palatinosu  i druge aktivne sastojke: L-arginin, maka ekstrakt, ginseng te vitamine: vitamin B2, niacin, vitamin B5 i B6, vitamin E i minerale poput selena i cinka, koji doprinose pravilnom funkcioniranju cijelog organizma. CUCURO Power je jedinstven napitak novog doba koji zahvaljujući Palatinose osigurava organizmu prirodnu energiju kroz ujednačen dotok glukoze. CUCURO Power sadrži preporučenu dozu Palatinose od 15g. Više informacija o dobrobiti Palatinose možete pronaći na linku. Vitamini iz skupine B izravno sudjeluju u procesu stvaranja energije koja je potrebna kod povećanih tjelesnih i mentalnih napora. Selen i cink su jaki antioksidansi, posebno u kombinaciji s vitaminom E, koji značajno utječu na održavanje homeostaze i jačanje prirodnog imuniteta organizma. L-arginin poboljšava cirkulaciju i dotok hranjivih tvari u mišiće, a učinkovitost ginsenga pomaže kod jačanja organizma te zajedno s maka ekstraktom stimulira povećanje energije, izdržljivosti i koncentracije. Piće ne sadrži konzervanse, umjetna bojila i umjetne arome. Zaslađeno je sladilom prirodnog podrijetla iz biljke stevije.

CUCURO POWER detalji

Palatinose TM  je 100 % ugljikohidrat dobiven iz prirodnog izvora (šećerne repice), kalorijske vrijednosti 4 kcal/g koji se u potpunosti ali postupno oslobađa i na taj način osigurava organizmu prirodnu energiju u obliku glukoze. Kemijski se naziva izomaltuloza, a označava je α-1.6-glikozidna veza glukoze i fruktoze. Spora apsorpcija omogućava kontinuirani dotok glukoze u krvotok bez značajnih oscilacija u razini glukoze i inzulina. Poboljšava metabolizam, daje osjećaj sitosti, potiče organizam na aktivaciju sustava za razgradnju potkožnog masnog tkiva i ne utječe na formiranje karijesa. Na temelju znanstvenih istraživanja PalatinoseTM je jedini ugljikohidrat za koji je odobrena zdravstvena tvrdnja, te prema uredbi komisije EU broj 432/2012 navodi se da konzumiranje pića koja sadrže izomaltulozu umjesto šećera potiče manji rast glukoze u krvi poslije njihovog unosa u usporedbi s pićima koji sadrže šećer. PalatinoseTM ima nizak glikemijski indeks 32 što omogućava opskrbu organizam prirodnom energijom u obliku glukoze na ujednačen način unutar 120 minuta nakon konzumiranja. Učinak PalatinoseTM se postiže minimalnim unosom od 15g u jednom obroku, preporuka prije tjelesne aktivnosti. CUCURO Power sadrži preporučenu dozu PalatinoseTM od 15g. Više informacija o PalatinoseTM se može naći na linku.

Brusnica (bobičasto voće) – prirodni antibiotik koji uništava štetne bakterije i gljivice u tijelu. Sprječava pojavu infekcije urinarnog trakta izazvane bakterijom E.colli, smanjuje rizik od pojave bolesti zuba i zubnog mesa, te smanjuje rizik od različitih karcinoma (posebno rak dojke, debelog crijeva i prostate). Pomaže pri obnovi vida i povećavaju HDL-kolesterola u krvi(dobrog kolesterola) čime se smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti.

Limun – znatno podiže imunitet, stimulira aktivnost mozga, a limunska kiselina stimulira proizvodnju želučane kiseline i aktivnost trbušnih mišića. Visoka koncentracija vitamina C u limunu pomaže normalizirati metabolizam, jača imunološke obrane tijela, puni energijske rezerve i zadržava dobro raspoloženje.

Aronija (bobičasto voće) – smanjuje upale, poboljšava elastičnost krvnih žila i sprječava njihovo začepljenje. Također regulira oscilacije šećera u krvi, podiže opće stanje  imunološkog sustava, pomaže u detoksaciji i sprječavanju masnih naslaga na trbuhu.

L-arginin (prirodna amino kiselina) – iznimno efikasan suplement  koji pospješuje gubitak tjelesnog masnog tkiva, dok istovremeno povećava mišićnu masu. Također pomaže pri snižavanju razine kolesterola u krvi, potiče proizvodnju dušičnog oksida koji opušta mišiće. Zbog pozitivnog učinka na cirkulaciju blagotvorno utječe na mušku plodnost, kao i na plodnost žena.

Maka ekstrakt (korijen biljke Maka) – izvrstan izvor prirodnih tvari povećava tjelesnu izdržljivost te pomaže u borbi protiv kroničnog umora. Bogata je kalcijem, tako da pozitivno utječe na zdravlje kostiju i zubi. Jača libido i potenciju kod muškarca, također pomaže pri ublažavanju menstrualnih tegoba kod žena.

Ginseng – ljekoviti korijen koji ima veliki broj farmakoloških svojstava. Koristi se za normalizaciju krvnog tlaka, za veću snagu i izdržljivost. Jača imunitet, smanjuje stres i nesanicu te liječi upalne bolesti zglobova.

Vitamin B2 –  također poznat kao riboflavin, skupina je vitamina B koja igra integralnu ulogu u tijelu. Pridonosi povećanju energije, sudjeluje u zaštiti zdravlja očiju i kože. Igra zaštitnu ulogu u kostima, štiti jetru, smanjuje grčeve u nogama, također sudjeluje u metabolizmu ugljikohidrata, proteina i masti.

Niacin – poznat kao vitamin B3, pridonosi normalnoj funkciji živčanog sustava, održavanju normalne kože i sluznice. Pomaže u sintezi raznih spolnih hormona i hormona stresa, učinkovit je u poboljšanju cirkulacije i smanjenju razine kolesterola.

Vitamin B5 – poznatiji kao pantotenska kiselina, omogućava metabolizam sva tri makro nutrijenta: ugljikohidrata, masti i proteina. Omogućava organizmu da bolje iskoristi sve vrste namirnica koje jedemo. Važan je i za stvaranje crvenih krvnih zrnaca, sintetiziranje kolesterola te održavanje zdravog probavnog trakta.

Vitamin B6 – doprinosi normalnom metabolizmu bjelančevina, glikogena i homocisteina. Ima ključnu ulogu u održavanju pravilne funkcije mozga, pravilnom radu mišića, razgradnji nekih ugljikohidrata i masti.

Vitamin E –  spada u skupinu vitamina topivih u mastima. Djeluje kao antioksidans, smanjuje umor, potiče funkcije imunološkog sustava i imunitet. Doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa koji uzrokuju UV zračenje, pušenje, stres i ostali štetni utjecaji okoline.

Selen – mineral koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Osnažuje imunitet tijela, usporava starenje kože, mišića i mozga. Pomaže u borbi protiv artritisa, infekcija dišnog sustava, prevenciji kardiovaskularnih bolesti, a u jetri potiče izbacivanje toksina.

Cink – esencijalni mikroelement, koji pomaže razgraditi velike molekule ugljikohidrata, proteina i masti na manje jedinice koje se lakše probavljaju. Doprinosi održavanju normalne razine testosterona u krvi, održavanju normalnog vida, kose, kože i noktiju.

U svijetu napitaka došlo je do velike promjene. Budite svjedoci te promjene. Kušajte Radmans!

Radman's drink logo

Radmans d.o.o. 

Tvrtka Radmans d.o.o.  ponosna je što vam može predstaviti svoju liniju napitaka – Radmans „LOW CALORIE“. Proizvodi pružaju odličan osvježavajući okus kojeg vole i mlađa i starija generacija, a opet s tako malo kalorija…

INFO

Povjerljivost podataka

Zaštita privatnosti

KONTAKT

Radmans

Nova cesta 2
10434 Strmec, Hrvatska

Pošaljite nam poruku!

© All rights reserved Radmans 2016 - 2021