CUCURO POWER
CUCURO POWER

CUCURO Protein je negazirano bezalkoholno piće iz linije Cucuro funkcionalnih napitaka, s visokim udjelom prirodnog soka marakuje i naranče (20%) koji mu daje osvježavajući okus. Sadrži preporučenu dnevnu dozu proteina BODYBALANCE od 15g, koja je po napravljenim studijama optimalna za izgradnju i održavanje mišića, te smanjenje pokožnog masnog tkiva. Više informacija o učincima i studijama možete pronaći na linku. Niacin, pantotenska kiselina, vitamin B6, vitamin B12 i vitamin C doprinose oslobađanju energije u metabolizmu. Vitamin C je važan za imunološki sustav tijekom i nakon treninga. Vitamini iz skupine B svakodnevno igraju važnu ulogu, od stvaranja proteina i energije do održavanja zdravlja živaca, razbijanja masti i ugljikohidrata. Cucuro Protein je idealan funkcionalni i osvježavajući napitak za sve koji se bave aktivno ili rekreativno sportom. Piće ne sadrži konzervanse, umjetna bojila i umjetne arome. Zaslađeno je sladilom prirodnog podrijetla iz biljke stevije.

CUCURO PROTEIN detalji

BODYBALANCE® je 100% hidrolizirani protein, dobiven iz goveđe kože, koji se brzo razgrađuje i apsorbira u organizam, te transportira direktno u mišićna vlakna bez osjećaja umora. 100 % hidrolizirani protein BODYBALANCE® doprinosi povećanju mišićne masne, smanjenju potkožnog masnog tkiva i povećanju mišićne snage. Znanstvene studije provedene na BODYBALANCE-u potvrđuju navedene učinke unutar 12 tjedana tijekom konzumacije preporučene doze od 15g uz dnevnu tjelesnu aktivnost u trajanju od 30 min, tri puta tjedno. CUCURO Protein napitak sadrži preporučenu optimalnu dozu od 15 g. Za više informacija o BODYBALANCE-u možete pronaći na linku.

VITAMIN C – jača imunološki sustav i djeluje kao antioksidans. Igra bitnu ulogu u nastajanju kolagena, koji je bitan za tjelesnu rast i obnovu povrijeđenog tkiva. Važan je za apsorpciju željeza i normalno funkcioniranje živčanog sustava. Povoljno utječe na imunološki sustav posebice tijekom i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti.

NIACIN (VITAMIN B3) – ključan je za pravilno funkcioniranje živčanog sustava. Pomaže u sintezi raznih spolnih hormona i hormona stresa, te u oslobađanju energije i metabolizmu ugljikohidrata, masti i proteina. Učinkovit je u poboljšanju cirkulacije i smanjenju razine kolesterola.

VITAMIN B5 – poznatiji kao pantotenska kiselina, omogućava organizmu da bolje iskoristi sve vrste namirnica koje jedemo. Važan je i za stvaranje crvenih krvnih zrnaca, sintetiziranje kolesterola te održavanje zdravog probavnog trakta. Pantotenska kiselina također pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

VITAMIN B6 – doprinosi pravilnom metabolizmu važnom za tvorbu energije. Ima ključnu ulogu u održavanju pravilne funkcije mozga, pravilnom radu mišića, razgradnji nekih ugljikohidrata i masti. Vitamin B6 potreban je da podupre apsorpciju vitamina B12.

VITAMIN B12 – doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, te normalnoj funkciji imuniteta. Djeluje na pojačanu produkciju energije, metabolizam ugljikohidrata, masti i bjelančevina. Potiče rast i duži životni vijek stanica te je potreban za pravilnu probavu.

U svijetu napitaka došlo je do velike promjene. Budite svjedoci te promjene. Kušajte Radmans!

Radman's drink logo

Radmans d.o.o. 

Tvrtka Radmans d.o.o.  ponosna je što vam može predstaviti svoju liniju napitaka – Radmans „LOW CALORIE“. Proizvodi pružaju odličan osvježavajući okus kojeg vole i mlađa i starija generacija, a opet s tako malo kalorija…

INFO

Povjerljivost podataka

Zaštita privatnosti

KONTAKT

Radmans

Nova cesta 2
10434 Strmec, Hrvatska

Pošaljite nam poruku!

© All rights reserved Radmans 2016 - 2021