H2O prirodna i mineralna voda iz austrijskih Alpa

ožu 19, 2020

Naša H2O voda dolazi iz prirodnih izvora austrijskih Alpa, zaštićena od vanjskih utjecaja, prirodno je  pročišćena, što joj daje jedinstvenu svježinu i čistoću. Izuzetna čistoća netaknutih alpskih vrhova može se osjetiti u svakoj kapljici ove prirodne izvorske vode, koja je prirodno obogaćena različitim mineralima, poput kalcija, magnezija i kalija.

Idealne pH vrijednosti 8,2 svrstava se u alkalnu vodu, koja pomaže neutralizirati kiselost organizma i smanjiti štetnost koju izazivaju slobodni radikali. Alkalnost (lužnatost) ili kiselost tvari se utvrđuje pomoću pH vrijednosti, a pH skala se kreće od 0 do 14. Naše tijelo je blago alkalno, tj. lužnato, i takva pH vrijednost je optimalna za održavanje zdravlja i pravilno funkcioniranje organizma. Narušavanje homeostaze, odnosno održavanja unutarnjeg balansa organizma, uvjetovano je današnjim stilom života, izloženosti razini stresa, dugotrajnim unošenjem nezdravih namirnica i mnogim drugim faktorima. S obzirom da voda čini više od 70% organizma, ispijanje dovoljne količine vode je temelj za održavanje dobrog zdravlja. Idealna razina pH vode za piće trebala biti od 6 do 8,5.

Čisti, osvježavajući okus izvorske vode iz jedinstvenog krajolika okruženim planinama i ledenjacima nudimo u posebno dizajniranom pakiranju aluminijskih limenki, koje je nastalo kao odgovor na štetni utjecaj koji plastične ambalaže imaju na okoliš. H2O voda je reciklirajuća alternativa staklenoj i plastičnoj ambalaži jer aluminijske limenke imaju veću stopu recikliranja od navedenih materijala. Voda je bitna za vaše zdravlje, a reciklirajuća ambalaža je važna za očuvanje našeg okoliša. Vrhunsko alpsko osvježenje dostupno je kao prirodna izvorska voda H2O i mineralna voda H2O.

Ostale novosti