O nama

Tvrtka Radmans d.o.o. ponosna je što vam može predstaviti svoju liniju napitaka – Radman’s drink „LOW CALORIE“. Proizvodi pružaju odličan osvježavajući okus kojeg vole i mlađa i starija generacija, a opet s tako malo kalorija…

Zašto „LOW CALORIE“?
Da bismo zadovoljili današnje trendove stvorili smo liniju napitaka sa SIRUPOM OD AGAVE, PRIRODNIM SLADILOM STEVIOL GLIKOZIDOM I S PRIRODNIM AROMAMA, TE BEZ KONZERVANSA sa istinskom željom da većini priuštimo čisti užitak kroz zdraviji koncept napitaka sa smanjenim kalorijama.

Osim već navedenih napitaka smanjenih kalorija Radman’s drink GmbH iz svog proizvodnog programa može vam ponuditi našu VODU IZ ALPI, kao i odlične ENERGETSKE, TE FUNKCIONALNE NAPITKE svaki u 2 FANTASTIČNA OKUSA!

ŠTO ČINI RADMANS NAPITKE RAZLIČITIM OD OSTALIH NAPITAKA?

Naša linija bezalkoholnih „LOW CALORIE“ napitaka RADMANS koncipirana je tako da potrošači mogu nesmetano uživati u svim čarima punoće okusa, ali sa smanjenim kalorijama.

Šećer („kristalni šećer“/„saharozu“) zamijenili smo prirodnim zaslađivačima: SIRUPOM OD AGAVE i STEVIOL GLIKOZIDIMA pritom zadržavajući svu punoću okusa u našim napitcima “LOW CALORIE“.

Ritam svakodnevnog života prisiljava nas da unosimo u naš organizam velike količine šećera kroz konzumaciju raznolikih prehrambenih proizvoda. Upravo “taj šećer“ označen je kao glavni uzročnik pojave pretilosti prvenstveno kroz konzumiranje bezalkoholnih napitaka i voćnih sokova, a u kojima prevladava visoki postotak udjela šećera.

Možda vam nije poznato da unosom samo 1 litre bezalkoholnog napitka unosite prosječno u svoj organizam od 100-120 grama šećera. Ne treba zaboraviti da je u ljetnim mjesecima konzumacija takvih napitaka na vrhuncu, pa razine unosa šećera poprimaju zabrinjavajuće razmjere. Gotovo da možemo proglasiti alarmantno stanje, bar kada je riječ o unosu količina šećera.

U svijetu napitaka došlo je do velike promjene. Budite svjedoci te promjene. Kušajte Radmans!

Radman's drink logo

Radmans d.o.o. 

Tvrtka Radmans d.o.o.  ponosna je što vam može predstaviti svoju liniju napitaka – Radmans „LOW CALORIE“. Proizvodi pružaju odličan osvježavajući okus kojeg vole i mlađa i starija generacija, a opet s tako malo kalorija…

INFO

Povjerljivost podataka

Zaštita privatnosti

KONTAKT

Radmans

Nova cesta 2
10434 Strmec, Hrvatska

Pošaljite nam poruku!

© All rights reserved Radmans 2016 - 2021