ORANGE & MANGO
ORANGE & MANGO

ORANGE MANGO
ORANGE MANGO

Osvježavajuće bezalkoholno gazirano piće s okusom naranče i manga, obogaćeno vitaminom C, s niskim udjelom kalorija i bez konzervansa namijenjeno je svima koji žele imati cjelovit i zdrav način života. Udio voćnog soka u proizvodu je (5,3%). Osvježavajuće bezalkoholno gazirano piće je niskog glikemijskg indeksa (GI) što može doprinijeti kontroli razine šećera u krvi, te pruža mogućnost izbora kod uravnotežene prehrane. Zaslađeno je sladilom prirodnog podrijetla iz biljke stevije. Idealan je za dijabetičare i ljude preosjetljive na šećer, kao i za osobe koje izbjegavaju šećer.

NARANČA – jedno od najljekovitijih vrsta voća na svijetu. Bogata je nutrijentima od kojih najviše izdvajamo vitamin C, minerale kalcij i kalij, magnezij, željezo, te 60 flavonoida sa širokim spektrom djelovanja. Osim vitamina C, sadrži i vitamin A i E kao i B1,B2,B3,B5,B6 i B9. Ubraja se u namirnice niskog glikemijskog indeksa (GI), bogata je vlaknima koji pri varenju usporavaju apsorpciju šećera te naglo dizanje nivoa šećera u krvi. Naranča također ima i  alkalno djelovanje, potiče rad probavnog sustava i oslobađa od zatvora. Antioksidacijska svojstva naranče kožu štite od djelovanja slobodnih radikala.

MANGO – tropsko citrusno voće. Ne sadrži masti i kolesterol. Mango sadrži preko 20 vitamina i minerala. Bogat je kalcijem, kalijem, magnezijem, željezom, beta-karotenom, te vitaminima: A, C i E.  Svojstva ovog voća manifestiraju se u pomaganju živčanom sustavu, usporavaju starenje stanica kože, štite od ateroskleroze i drugih zglobnih bolesti,vraćaju ravnotežu vode u tijelo. Zahvaljujući retinolu u clulozi, mango je dobar i za vid. Istraživanja su pokazala da mango ima sposobnost smanjiti težinu i normalizirati razinu kolesterola u krvi. Ekstrat voća sadrži tvari koje imaju sposobnost reguliranja metabolizma  u tijelu.

Vitamin C – je jedan od najviše korištenih antioksidansa na svijetu. Naše tijelo ne može samo proizvoditi vitamin C, stoga njegov unos moramo stalno osiguravati pravilnim odabirom prehrane. Ovaj neophodan nutrijent igra ključnu ulogu u brojnim važnim funkcijama organizma. Vitamin C doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije, poboljšava apsorpciju željeza u probavnom sustavu, doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, te smanjenju umora i iscrpljenosti, samo su neke od mnogih funkcija vitamina C što pokazuje njegovu bitnu ulogu za ljudski organizam.

Orange 

Mango

2kalorije
Osim što se pravilnim odabirom namirnica s niskom vrijednošću GI izbjegavaju nagle oscilacije razine šećera u krvi, smatra se da se

tako mogu izbjeći određene zdravstvene tegobe. Sve je veći broj znanstvenih dokaza koji idu u prilog prehrani s niskim GI. Znanje o vrijednostima GI može nam pomoći u kontroli razine glukoze u krvi, pa tako studija objavljena u časopisu Metabolic Syndrome and Related Disoders ukazuje na povoljne učinke prehrane koja uzima u obzir vrijednosti GI, posebice u dijabetičara.

PRIRODNI ZASLAĐIVAČ
Prirodni zaslađivač koji nema djelovanje na šećer u krvi i nije štetan.

Dok obični šećer za razgradnju treba vitamine i kalcij koje crpi iz tijela, stevija obogaćuje tijelo vitaminima i mineralima. Biljka stevija je poznata po svom antibakterijskom, protuupalnom, pa čak i antikancerogenom djelovanju. Redovitim korištenjem stevije pospješuje se aktivacija enzima u cijelom organizmu, smanjuje se razina „lošeg“ kolesterola(LDL-a) i razina glukoze u krvi.  Jača regeneracijske procese u organizmu, neutralizira toksine i pospješuje njihovo izlučivanje iz organizma.

U svijetu napitaka došlo je do velike promjene. Budite svjedoci te promjene. Kušajte Radmans!

Radman's drink logo

Radmans d.o.o. 

Tvrtka Radmans d.o.o.  ponosna je što vam može predstaviti svoju liniju napitaka – Radmans „LOW CALORIE“. Proizvodi pružaju odličan osvježavajući okus kojeg vole i mlađa i starija generacija, a opet s tako malo kalorija…

INFO

Povjerljivost podataka

Zaštita privatnosti

KONTAKT

Radmans

Nova cesta 2
10434 Strmec, Hrvatska

Pošaljite nam poruku!

© All rights reserved Radmans 2016 - 2021