Radmans niskokalorični napitci dolaze u dva osvježavajuća voćna okusa! Otkrij prednosti niskog GI!

ožu 19, 2020

Osvježavajuća bezalkoholna gazirana pića sa prirodnim sastojcima, niskim udjelom kalorija i bez konzervansa namijenjena su svima koji žele imati cjelovit i zdrav način života.

U niskokaloričnim napitcima zamijenili smo šećer (kristalni šećer/saharozu) prirodnim sladilom steviol glikozidom što čini ove napitke savršenim izborom u borbi s povećanjem kilograma, dijabetesom i kardiovaskularnim oboljenjima. Imaju nizak glikemijski indeks (GI) što može doprinijeti kontroli razine šećera u krvi. Glikemijski indeks (GI) je mjera očekivanog porasta razine glukoze u krvi nakon konzumacije pojedinog napitka ili namirnice. Sve je veći broj znanstvenih studija koje govore o pozitivnim učincima hrane i napitaka s niskim GI na zdravlje čovjeka.

Niskokalorični napitci pomažu kod održavanja boljeg cjelokupnog zdravlja uključujući postizanje i održavanje odgovarajuće težine i smanjenje rizika povezanih s pretilošću. Za održavanje prirodne vitalnosti ključno je povećanje tjelesne aktivnosti ili smanjenje kalorija ili po mogućnosti oboje. Niskokalorični sokovi doprinose vašem zdravlju, pružaju mogućnost izbora kod uravnotežene prehrane, stvarajući dugoročno zdrave prehrambene navike.

Naši niskokalorični napitci dostupni su u dva okusa: ORANGE & MANGO (naranča i mango) i CITRUS FUSION (citrusno voće). Obogaćeni su s vitaminom C, ne sadržene dodane šećere i konzervanse i imaju  do 3kcal/100ml.

Osvježavajuća bezalkoholna gazirana pića ORANGE&MANGO i CITRUS FUSION pakirana su u posebno dizajniranu ambalažu aluminijskih limenki što doprinosi održavanju i zaštiti okoliša.

Ostale novosti

H2O prirodna i mineralna voda iz austrijskih Alpa

H2O prirodna i mineralna voda iz austrijskih Alpa

Naša H2O voda dolazi iz prirodnih izvora austrijskih Alpa, zaštićena od vanjskih utjecaja, prirodno je  pročišćena, što joj daje jedinstvenu svježinu i čistoću. Izuzetna čistoća netaknutih alpskih vrhova može se osjetiti u svakoj kapljici ove prirodne izvorske...